Korona

Grunnet faren for smitte av Korona viruset må vi gjøre visse tiltak for å hindre spredning.

  1. FHI (Folkehelseinstituttet) råder oss til å avstå fra håndhilsning samt holde god avstand til for å minimere personlig kontakt.
  2. Hjemme service. Her ber vi dere oppholder seg i annet rom ved oppmøte samt klargjøre apparatet i mest mulig grad for reparasjon slik at selve reparasjonen går raskest mulig. Vaskemaskiner skal stå på gulv.  Ellers skal spesielle monteringer  demonteres. Innbygget kjøleskap og oppvask demonteres av oss.
  3. Prioritering. Enkelte serviceoppdrag er ikke akutte og til å leve med. Disse kan eller vil bli satt på vent til situasjonen bedrer seg.
  4. Levering direkte til Verksted. Vi oppfordrer om mulig til å enten levere apparatet til verksted eller sette ut av hus eller i garasjen så kan vi reparere det der eller hente dette til vårt verksted i Lyngdal for på denne måten minimere smitte.  Avtal dette først.
  5. Er du selv i en utsatt gruppe eller ikke ønske servicebesøk grunnet fare for å bli smittet har vi fulle forståelsen for dette. Kontakt oss da så lukker vi ordren og har en åpen avtale når du ønsker besøk av oss.
  6. Smittet eller i karantene? Vi kan da selvsagt ikke dra på hjemmebesøk til deg i denne perioden. Kontakt oss så skal vi finne en løsning på hvordan vi kan hjelpe deg og få utført reparasjonen.
  7. Kommunikasjon. Alle ordre som er registrert blir ikke glemt. Har du spørsmål eller ønsker opplysninger vi helst at dere kontakter oss pr Epost. Er dette vanskelig ring oss. Sms drukner fort så vi ønsker ikke at dette blir benyttet på inngående spørsmål. Får du sørsmål fra oss på sms svarer du pr sms.

NB!!

Dersom du eller noen i din husstand har fått påvist smitte, har mistanke om å være utsatt for Covid-19 eller viser noen symptomer denne sykdommen gir ber vi om at du kontakter oss snarlig og før vi kommer på hjemmebesøk! Dette er svært viktig skal vi klare å stoppe denne pandemien.

Vårt kontor i Lyndal vil i denne perioden dessverre holde stengt på ubestemt tid. Vi er normalt i nærheten men åpner ikke uten avtale.

Vår kontaktinformasjon er

Service@tvsat.no

Tlf        38343487            Kontoret

Mob      99748325          Frank.   Hvitevare service

Mob      99748314          Geir      Brunevarer. Kontor. Service bestilling